Om Xboxlife.no

Xboxlife er Skandinavias største community dedikeret til Xbox 360 konsollen. Xboxlife.dk så første gang dagens lys den 1. januar 2004 og har siden vært en populær ressurs, hvor Xbox-fans kan finne likesinnede å dele deres hobby med.


Xboxlife.no startet opp 21. april 2011 etter å ha vært FanBox360.no fra desember 2010, etter samtaler med Xboxlife.dk ble vi enige om å fusjonere våre to selskaper for å skape ett enda større community i Skandinvia. Da det allerede fantes Xboxlife.com/se i Sverige, ville vi nå ha kontorer i alle 3 naboland.

Xboxlife er en del av et nettverk eiet av Entertainment Networks. Nettverket består av en rekke websider primært innenfor underholdningsbransjen. Akkurat nå er Xboxlife representert med redaksjoner i henholdsvis Danmark, Norge, Sverige og England.

Vi har som målsettning å gi Xbox-eiere en rekke gode opplevelser. Hvilket blandt annet også er årsaken til at vi har avholdt en rekke events som går under navnet X. Vårt X2 arrangement ble avholdt i Brøndby Hallen og vårt X3 arrangement ble avholdt i Øksnehallen - begge arrangementene ble avholdt i samarbeid med Slap.dk.

Ud over Xboxlife, er følgende sites også en del af vores portfolio:


Under finner du den Norske redaksjonen:

Kim Gjermstad - Redaktør Erik Sommer Hagander - Skribent Espen Xandrius Leinæs - Skribent Dag Ivar Nordby - Skribent

Milepæle

21/04-11: Xboxlife.no åbner