Historien om Battlefield del 6, Bad Company 2

12. oktober 2011 23:51 | Kommentarer (1) | Espen Xandrius Leinæs

Xboxlife Share!


Noen kjappe fakta

Xboxlife Share!


Utvikling

Annonsert i 2009 var oppfølgeren til Bad Company klar til å lage en trimphant avkastning for franchisen til PC, men konsoller var fortsatt den ledende utviklingsplattformen. Å lytte til sine spillere, var folk på DICE forsiktig for å sikre en skikkelig PC versjon denne gangen: DICE bekreftet dedikert server støtte tidlig. Å ha Frostbite allerede bygget betydde at mer arbeid kunne bli satt inn i polering og raffinering av selve spillet. Mens singleplayer ble forbedret med dypere karakterer og mer humor, innså teamet nøkkelen til suksess var gjennom multiplayer komponenten.Utviklerne la mye arbeid i Destruction 2.0, et to- nivå system som ble utviklet for å tillate spillere til både å ta ned hele strukturer samt å lage lave hyller av dekke. DICE bygget systemet fra bunnen av for å integrere med spillingen, det var ikke bare sett på som en ganske fin funksjon, men en viktig del av taktikk og kampenes intensitet.

Bad Company 2 E3 trailer

Gameplay

DICE helte all kunnskapen som selskapet hadde bygd opp, all erfaring og hardt arbeid inn i Bad Company 2, og resultatene betalte seg i spillingen .De tok det elskede Battlefield kampsystemet som daterer helt tilbake til 1942, og omarbeidet det ved å innlemme masse fremgang som selskapet hadde gjort siden da. Det hadde humor av Bad Company, balansen av 2142, og endelig bevist Frostbite og Destruction teknologi alt sammen i én fristende pakke.

Gameplay trailer Arica Harbour

Spillet hadde flere spilltyper enn før, men Conquest var fortsatt stjernen i showet. Flere Rush moduser, i tillegg til Deathmatch og en co-op Onslaught mode, var tilgjengelige, sistnevnte for konsollene bare. DICE nektet å hvile på sine laurbær, og fortsatte å beefe opp det populære statistikk og belønning systemet, stadig dingler en gulrot foran spillerne for å holde folk interessert.Singleplayer var mye bedre også, med forbedret friendly AI og en mer fokusert historie. Selv om det fortsatt ikke var perfekt, virket det som om DICE endelig hadde funnet det perfekte stedet mellom ville åpne miljøer og mer drevet lineært gameplay. Historien var vanvittig og tok spillere over hele verden, men det var en tilfredsstillende måte å boltre seg, og en flott forberedelse til endeløse flerspillerkriger som lå foran en.

Uttalelser fra anmeldere

Xboxlife Share!

Bad Company 2: Vietnam Launch trailer

Legenden

Battlefield: Bad Company 2 fanget et publikum utover hva det første spillet var i stand til. En del av dette var på grunn av PC-versjonen, en del av det, den ekstra støtten DICE følger etter lanseringen, herunder DLC, map packs, og selv en full Vietnam ekspansjon. Selv om vi aldri kan vite sikkert, så er det fullt mulig Battlefield 3 fikk grønt lys bare på grunn av BC2 sin enorme suksess, hadde prosjektet mislyktes, ville det absolutt ha kastet tvil på EAs beslutning om å investere masse penger i "etterfølgeren". Det har sikkert hjulpet at spillet har solgt nesten ti millioner eksemplarer siden det ble lansert, noe som gjør den til å bli den største finansielle triumf i seriens lange historie.Personlig mening

For meg er dette det Battlefield spillet jeg har brukt nest mest tid på, og i tillegg er det det jeg finner best også, vel etter 2142 så klart. Jeg har vel klart å putte inn ca 250 timer med dette spillet, har de fleste achievementene, alle DLCer og kartpakker, mangler 3 badges eller har jeg alle de andre + alle pins. Har også en rekord på 18 timer i strekk med dette spillet, det er krigsspill rekorden min ikke spill i som en helhet. Og det er et spill som jeg setter stor pris på når jeg tar det fram på nytt, jeg spiller det stort sett med venner så det er et veldig sosialt spill for meg også. Og jeg håper Battlefield 3 vil gi meg samme følelsen som jeg har hatt mens jeg har spilt Battlefield: Bad Company 2.

Xboxlife Norge eksisterte jo ikke i 2010 når Bad Company 2 kom, men for dere som er interessert så kan dere finne anmeldelsen til Xboxlife Danmark på linken under.

Bad Company 2 anmeldelse

Ønsker du også å vinne et par tøffe Battlefield 3 solbriller som vi har fått sponset av EA Norge siden vi har denne artikkelserien så finner du Battlefield konkurransen her


Screenshots (85)Se flere »
Kommentarer
Du skal være logget inn for å kunne lese og skrive kommentarer.