Spørsmål og svar om Resident Evil: Operation Raccoon City

22. mars 2012 22:58 | Kommentarer (1) | Bo Andre Ingvarsson

Xboxlife Share!

En rekke europeiske Xbox-sider har stilt Masachika Kawata noen spørsmål om Resident Evil: Operation Raccon City. Masachika er produsent og har arbeidet på mange av de tidligere Resident Evil spillene, inkludert Resident Evil 5.

Det kommer til å være seks spillbare karakterer i spillet. Hvilken er din favoritt og hvorfor?
Min favorittkarakter må være Vector. Jeg elsker utseende hans, han ser ut som en USS soldat, og hans stealth kamuflering gir den uerfarne spilleren en god sjanse til å lære spillet å kjenne.

Vi har hørt, at det vil være flere typer fiender i Raccon City. Kan du fortelle oss litt om dem? Jeg kan ikke fortelle noe spesifikt om dem, men dere vil nok kunne se en vis forbindelse til Resident Evil 4.

Hvordan fant dere ut av, hvor i tidslinjen i Resident Evil universet Raccon City passet inn?
Utgangspunktet vårt for spillet var Raccoon City, et velkjent sted fra Resident Evil serien. Dermed falt spillet naturlig inn mellom Resident Evil 2 og 3.

Kan du fortelle litt om, hva som inspirerte deg da du lagde spillet? Hvordan påvirket de tidligere titlene skriveprosessen?
Raccon City har mer fokus på FPS enn de tidligere Resident Evil titlene. Derfor kunne vi ikke oppfylle alle de forventingene, som et nytt Resident Evil spill vil gi. Dette førte til at vi lagde en parallell historie.

For noen uker siden annonserte dere Resident Evil 6 og dette har gjort mange fans spente. Hva vil du si til de spillerne som overveier å vente på Resident Evil 6? Hvorfor er Raccoon City verdt et kjøpt – isteden for å vente på utgivelsen av Resident Evil 6?
Resident Evil: Operation Raccoon City er en unik del av Resident Evil universet. Det er ikke bare et alminnelig FPS – Resident Evil universet gir oss muligheten for å putte inn en masse ekstra ting i spillet i form av blandet annet zombier. Spillerne skal hele tiden være på vakt over hva som gjemmer seg bak neste hjørne. Spillet tilbyr også en overbevisende multiplayerdel. I Kampanjen kan 4 spillere spille co-op, og i Versus Mode kan du samarbeide i kamp med opp til 8 spillere. Spillet er fullt av innehold, som vil holde fansen engasjert frem til utgivelsen av Resident Evil 6.

Nå når Resident Evil: Operation Raccoon City er en ny sidehistorie i Resident Evil serien, som foregår mellom Resident Evil 2 og Resident Evil 3, vil spillets popularitet avgjøre om det kommer andre sidehistorier i framtiden – eller kanskje Raccoon City 2?
Det vil vi selvfølgelig overveie, om Raccoon City blir godt mottatt.

I Resident Evil: Operation Raccon City dukker Lone Wolf opp som en ny spillbar karakter sammen med andre karakterer fra Resident Evil 2 og Resident Evil 3: Nemesis. Hva er hans historie, og hvordan ble han en del av Raccon City?
Lone Wolf er en USS helikopterpilot. Han er kun tilgjengelig i Heroes Mode, online multiplayer. Resident Evil serien har tidligere hatt uhyggelige skjebner i vente for helikopterpiloter. Med hensyn til Lone Wolf – hvem vet...

Har du noen spennende anekdoter fra utviklingen av spillet?
Det er første gang jeg har arbeidet med vestlige utviklere, og det har lært meg en masse om de gode og dårlige sidene av hvordan vi utvikler spill i Japan. Jeg håper på at jeg vil kunne bruke den kunnskapen til å utvikle bedre spill i fremtiden.

Resident Evil: Operation Raccon City vil være å finne på butikkhyllene i morgen på Xbox 360 og Playstation 3.

Skrevet av Morten Skou Xboxlife Danmark, oversatt av Bo Andre Ingvarsson
Screenshots (41)Se flere »
Kommentarer
Du skal være logget inn for å kunne lese og skrive kommentarer.