MADDEN NFL 12 Preview Event

30. mai 2011 15:41 | Kommentarer (0) | Espen Xandrius Leinæs

Dette er andre del av eventen jeg var på hos Electronic Arts i forrige uke. MADDEN NFL 12 ble presentert av produsenten Phil Frazier. Han viste fram noen korte klipp fra spillet og snakket om det som var nytt. Fra MADDEN NFL 12 fikk vi se ganske så mye fra deres nye kamerasystem som skal få spillet til å bli mer dynamisk, og ikke minst unikt fra hver gang du spiller det.

Når det gjeler MADDEN NFL 12 så fikk jeg dessverre ikke spilt dette siden det bare var 2 maskiner som hadde dette, og de var alltid opptatt. Men jeg skal uansett ta med det som ble sagt på pressekonferansen. MADDEN NFL 12 sitt slagord for årets spill er True to the Game, og om det de viste fram holder mål så tror jeg sannelig at dette også stemmer.

Man har et helt nytt taklings system i år hvor man har full kontroll over spilleren framt til de braser inn i hverandre, og dette er med på å skape det mest autentiske spill i serien hittil. Det er over 100 forskjellige taklings animasjoner som inkluderer 40 masse taklinger.Forsvaret er drastisk oppgradert med over 100 forskjellige måter å utføre et forsvar på. Spillerne vil reagere på hvordan angrepet utføres, i tillegg til å bryte fra formasjon om angrepet ikke holder seg til spilleplanen. Som resulterer i et forsvar som virkelig jobber sammen.

En ting som fansen alltid har ønsket seg fra MADDEN serien er å kunne sette sammen sin egen Play Book for å kunne skape sin egen spillestil, dette ønsket er nå på plass. Så nå kan du velge deg 400 forskjellige forsvar og angreps taktikker fra 75 forskjellige Play Books. Du kan velge å enten modifisere en bok, eller du kan lage en helt egen bok utfra de 75 bøkene man har tilgjengelig.

Man har også satset mer på hele underholdnings pakken rundt en NFL kamp ved å tilføre 32 lag spesifiserte måter å komme til kampen med maskoter og cheerleaders. Man har også over 500 forskjellige måter å filme fra de forskjellige stadionene. I tillegg til at man har brukt proffe NFL filmteam til å filme slik man ville gjort på en kamp. Dette gjorde de ved å feste små baller på kameraene som registreres på pcene og som igjen skaper animasjonen. Akkurat slik man gjør i filmbransjen, og for den sagt skyld spillbransjen for å få en naturlig bevegelse for en karakter.Man har også jobbet mye med de grafiske elementene i spillet for å få en mer naturtro opplevelse, ved å innføre jord og gress tuster som sparkes opp når man faller eller sparker i gresset. Man har også innført nye spiller drakter, hjelm merker og ball fysikk. Hjelmer og drakter utsettes også for slitasje fra vær og fall. De har også satt inn 3D gress, og spillerne har sin egne unike personlighet basert på de virkelige spillerne.

MADDEN NFL 12 har også innført noe som heter Dynamic Player Performance, som er noe veldig interessant. Det vil si at når man spiller kamper så vil spillerne utvikle seg fra hvordan de utfører kampen, dette gjelder både gode og dårlige prestasjoner. Feks hvis en spiller tar imot et kast, men klarer å miste ballen er det større sjanse for at han vil gjøre nettopp denne feilen igjen neste kamp, siden han har fått dårligere samvittighet for akkurat denne type mottak. Men derimot om han skulle klare å ta i mot så vil selvtilliten hans bygge seg opp, og sjansen vil bli større for at han tar imot neste gang. Denne typen ting gjelder for alt man gjør i spillet, og det vil utvikle seg hele tiden på den profilen du spiller på så alle kamper vil bli unike.Moduser:

I Franchise modusen får man over 100 nye funksjoner å kose seg med som et helt nytt rookie scouting system, et free agent auksjons system som minner litt om ebay med mere.

I Superstar modusen er det fansen som styrer hvor bra spilleren gjør det. Han vil motta skill points ved å gjennomføre treninger og kamper.

Madden NFL Ultimate Team er den perfekte kombinasjonen av MADDEN NFL Fotball, Fantasy Fotball, og trading cards.

Online Communities vil gi spillerne en helt ny måte å spille MADDEN NFL 12 på og samtidig møte nye venner over hele verden.

Var ikke så alt for mye info om MADDEN NFL 12 egentlig så det var dette vi fikk vite, men utifra filmene vi fikk se så kommer hvertfall spillet til Xbox 360 og Playstation 3 den 30. august 2011.
Screenshots (88)Se flere »
Kommentarer
Du skal være logget inn for å kunne lese og skrive kommentarer.