Black Ops 2 4vs4 Turnering

23. april 2013 10:54 | Kommentarer (0) | Espen Xandrius Leinæs

Så er det igjen blitt tid for å finne frem kontrolleren, når Xboxlife holder en 4 mot 4 turnering i Call of Duty: Black Ops 2 den 11. mai, fra klokken 19.00.

Turneringens hovedsponsor er denne gang Hauppauge, som har donert førstepremien som er 4 x Hauppauge HD PVR Gaming Edition 2 PLUS opptaksenheter.

Xboxlife Share!

Påmelding:
Du melder på ditt lag til turneringen ved å skrive et innlegg i denne påmeldingstråden i vårt forum.

Det er mulig å påmelde sitt lag til og med fredag den 10. mai klokken 16.00. For at turneringen kan bli gjennomført i dens nåværende form, skal det være minimum 10 påmeldte lag. Lykkes det ikke, vil turneringsform / premietildeling og annet bli omstrukturert så det passer med antallet deltakere.

Vennligst les nedenstående regler før du påmelder ditt lag.

Regeler for turneringen:
1) Minst en fra hvert lag skal befinne seg i vår online chat SENEST 15 minutter før turneringen starter. Dette er for å sikre at alle lag er klare, og for at vi eventuelt kan yte support under turneringen. Kommer du for sent, kan det bety diskvalifisering fra turneringen.

Chatten kan som alltid finnes på www.xboxlife.no/chat, eller via en IRC_klient på irc.xboxlife.com i kanalen #Xboxlife. Det kan være en god ide å teste først om chatten virker for deg pga javaoppdateringer osv, så du ikke blir forsinket.

2) Hvis en spiller blir kastet ut av hosten innen de første 30 sekunder - eller før den første kill, så skal omgangen avsluttes og spilleren inviteres inn igjen - deretter gjenstartes kampen. Hvis spilleren går ut av server ETTER de første 30 sekunder - eller første kill, så utgår spilleren inntil neste runde.

3) Det besluttes av kamplederen før hver kamp, hvem som skal være host for den gjeldene kamp.

4) Innen runden for alvor startes, starter hosten en TEST-kamp på banen for å se om det er noe som lagger. Test-kampen skal bare startes, lagg skal sjekkes via "BACK"-knappen, og så skal den avsluttes. Det skal IKKE spilles en hel kamp. Hvis det er en eller flere spillere som har gule eller røde markeringer (pings), så avtales det i gruppen om å velge en ny host.

5) En runde består av i alt 3 kamper. Alle 3 kamper spilles uansett utfallet, men laget som først vinner 2 kamper går videre i turneringen.

6) Hosten sender invites ut til de andre spillere, svares det ikke på en invite / friendrequest innenfor rimelig tid, så blir det sett på som uteblivelse, hvilket også betyr at man ikke kan delta i de neste 2 turneringer på Xboxlife. Det taes kontakt til kamplederen hvis det er problemer.

7) Hosten skal sette lobbyen til "invite only", så det ikke er noen som ikke deltar i turneringen som kommer inn.

8) Etter hver kamp, rapporteres scoren til kamplederen i vår chat.

9) Turneringer på Xboxlife handler om fair play og om å ha det gøy. Vær snill mot dem du spiller med, så er de også snille mot deg.

10) Alle former for forsøk på juks, vil bety permanent utelukkelse fra samtlige fremtidige turneringer og konkurranser på Xboxlife.

11) Bemerk at påmeldingen til denne turnering er bindende, uteblivelse uten å melde avbud i rimelig tid, vil bety karantene fra å delta i de neste 2 turneringer. Alle lag som stiller opp, skal være på 4 spillere.

12) Kun brukere fra Xboxlife kan delta i turneringen. Så lag en konto på siden om du ikke allerede er medlem. Premier sendes utelukkende til danske / norske adresser.

Trashtalk m.v. bes holdes unna fra våre turneringer.

Spillinnstillinger
Det spilles med følgende regelsett under turneringen, regelsettet er laget med basis i det vi kjenner fra League Play som også ble brukt under det offisielle Call of Duty Championship, men med et par små justeringer. Verdt å bemerke seg er det nok for noen at det spilles med "Friendly fire" slått på.

General settings
Scorestreaks: Allowed
Score Streak delay: 15 secs
Team Change in game: Not allowed
3rd person spectating: Not allowed
Revenge Voice: No
Hardcore: Off
Dynamic Map Elements: Off
Friendly Fire: On
Game recording: On

Game Modes & Map rotation
Search & Destroy:
Aftermath
Cargo
Express
Meltdown
Plaza
Raid
Slums
Standoff

Capture the flag:
Express
Raid
Slums
Standoff

Hardpoint:
Express
Hijacked
Plaza
Raid
Slums
Standoff
Yemen

Restriksjoner
Våpen restriksjoner:
Ingen SMAW
Ingen RPG
Ingen Remington
Ingen KAP-40

Lethal restriksjoner:
Ingen Bouncing Betty
Ingen C4
Ingen Claymores

Attachment restriksjoner:
Ingen Granatkaster
Ingen Select Fire på FAL

Tactical restriksjoner:
Ingen Shock Charge
Ingen Tactical Insertion

Perk restriksjoner:
Ingen Ghost
Ingen Hardline

Scorestreak restriksjoner:
Ingen UAV
Ingen Hunterkiller
Ingen Counter-UAV
Ingen Guardian
Ingen Care Package
Ingen Orbital VSAT


Vi tar forbehold for å måtte legge til endringer til ovenstående hvis det skulle bli nødvendig.
Kommentarer
Du skal være logget inn for å kunne lese og skrive kommentarer.