Microsoft gjør klar til Xbox Summer Spotlight

30. juli 2015 00:11 | Kommentarer (0) | Kim Gjermstad

Har du savnet Summer of Arcade, som ga oss tittler som Braid, Limbo og Shadow Complex? Nå kommer det tilbake i en ny form - og større en noensinne før!

Så er det sommer igjen. Etter at Summer of Arcade uteble i 2014, vender programmet nå tilbake i ny form, som Xbox Summer Spotlight. Akkurat som Summer of Arcade vil det være fokus på digitale titler utgitt over en periode på 5 uker, men nå kommer det langt flere spill på Xbox Games Store, enn det gjorde i 2013 - derfor er antallet av titler gått fra 5 under Summer of Arcade, til nå over 25 under Xbox Summer Spotlight.

Chris Charla, som nå arbeider som leder av ID@Xbox-programmet, har uttalt seg om, at man med Summer Spotlight forsøker å fange den gamle 'ånden' fra Summer of Arcade. Dette program var oftest fylt med store hits, og mange av de ikoniske Arcade-titlene hadde sin debut som en del av programmet, for eksempel Braid, LIMBO, Castle Crashers, Shadow Complex, Trials HD, Lara Croft and the Guardian of Light, Dust: An Elysian Tail og, bestemt ikke minst, Brothers: A Tale of Two Sons.
Dessverre ser man ikke mye til de aller mest ventede titlene, sånn som det mystiske Below, som først kommer sent i 2015 eller første halvdel av 2016.

Utgivelseplanen for denne ukens Xbox Summer Spotlight er:
28. juli
World of Tanks

29. juli
King's Quest
Squid Hero for Kinect

31. juli
Magic Duels: Origins

Senere i Xbox Summer Spotlight vil følgende titler også slippes.
Super Mega Baseball
Submerged
Extreme Exorcism
Bridge Constructor
Blues and Bullets
Penarium
Don't Starve: Giant Edition
Octodad: Dadliest Catch
The Swindle
Whispering Willows
Rare Replay
Toy Soldiers: War Chest
Smite
Yasai Ninja
Commander Cherry
Beyond Eyes

Kommentarer
Du skal være logget inn for å kunne lese og skrive kommentarer.