Torchlight anmeldelse

| Kommentarer (0) |

Torchlight er en magisk blanding av syv deler Baldurs Gate 1 og 5 deler Baldurs Gate 2, mix det sammen og stek i 2 timer før du tilsetter litt raspet Diablo 1 med ett dryss av Diablo 2 til slutt. La d

Jeg husket jeg spilte Baldurs Gate 1 og 2 på den originale svarte boksen. Å sitte foran Tven med en håndkontroller og drepe hundrevis av fiender. Nye krefter låses opp, og man føler at man kan ødelegge alle hindringer i sin vei.

Fear the Darkness young Skywalker

Runic games består av en gjeng som var med på å lage Diablo 1 og 2. De har holdt seg til samme sjangeren, og de har perfeksjonert hvordan man lager disse spillene. Historien er vel så og si ganske standard. Mørket lurer i dette tilfellet under landsbyen Torchlight.Din jobb er ganske enkelt å utrydde sistnevnte mørke. Du har heldigvis 3 forskjellige klasser: Kriger, skytter og trollmann som har helt forskjellige måter å utslette fiender på. Det som er bra at alle føles helt balansert, og man velger klasse basert ut i fra hva man føler for.

Man gjør alt for sine venner

Du har i tillegg en følgesvenn med deg som kan hjelpe deg. Dette kan være en katt, hund eller et troll (litt usikker på hva det er). Denne kan hjelpe deg i kamp, men også gjøre det slik at du slipper å dra til byen for hver gang du har full sekk. Din følgesvenn kan også oppgraderes med fisk, sånn at han midlertidig får nye krefter. Fungerer utrolig bra.

Jeg ble ganske overrasket hvor enkelt de hadde gjort ting inne i menyene. Det er enkelt å finne frem, og man krangler ikke med spillet. Dette gjør at man har det moro. Her skal det bli blodbad for monstrene og man blir stadig sterkere selv.
Det som plager meg er at det er mye av de samme hulene. Man går nedover hele tiden, og jeg har ofte følelsen av at her har jeg vært før. Men jeg sitter sjelden fast, og på et vis kommer jeg meg videre.En gammel flamme...

Det originale spillet kom ut i 2009, og jeg synes det er rart at de ikke har lagt til flerspiller. Jeg kunne godt ha tenkt meg å spille med en venn. Det hele hadde blitt mer underholdende hvis man hadde noen å prate med. Jeg kan liksom ikke se for meg 2-3 års utvikling og det eneste som er overhalt er brukergrensesnittet. Men «Oh well». Jeg er like avhengig av spillet som den gang jeg kjøpte det på PC i 2009. «Damn you Runic Games!». Dere gjorde det igjen.

Torchlight 2 er annonsert og der loves det Co-op. Hurra ! Bare den kommer ut for Xbox360 så blir det bra.

Konklusjon

Spillet er bra ! Liker du hack-and-slash RPG så er dette noe for deg. Dette er morro for unga (og ikke minst deg). Forutenom flerspiller, så er dette et spill du burde få med deg. I det minste teste ut demoen. Jeg har kost meg masse med spillet fra før, og gjør det nå en gang til.Screenshots (10)Se flere »
Kommentarer
Du skal være logget inn for å kunne lese og skrive kommentarer.
Spil Information
Cover
Tittel:
Torchlight
Utvikler:
Runic Games
Utgiver:
Microsoft
Plattform:
Xbox360
Spillere:
1
Utgivelsesdato:
09-03-2011
Offisiell webside:
Besøk siden, trykk her
PEGI
PEGI 12 Vold
Xboxlife.no Karakter
Gameplay:
0.0
Grafikk:
0.0
Holdbarhet:
0.0
Online:
0.0
Overall: 9.0 / 10
Brukerscore