Assassins Creed Liberation HD anmeldelse

| Kommentarer (0) |

Assassins Creeds første kvinnelige karakter har endelig kommet til Xbox. Men hva gjør vi med denne HD versjonen som oppsto på PS Vita. få oversikt over de beste og verste bitene av Liberatin HD

Historien følger Aveline de Grandpre, en ung afrikansk fransk leiemorder som bor i New Orleans på slutten av 1700-tallet. Aveline er en effektiv Assassin, om dagen lever hun et sjarmerende liv som en respektabel dame av en velstående husholdning, og om natten dreier alt seg om å knytte bånd til folk og hoppe rundt på hustak.
Aveline har sin egen fortelling som på ingen måte knyttes til den moderne stamfaren Desmond Miles eller til hovedpersonen i Assassins Creed IV: Black Flag. Historien er nå i stand til å benytte seg av strømmen fra Animus gjennom evnen til å snu historien til et morsomt spill.
Xboxlife Share!
Denne frittstående fortellingen fungerer godt for Liberation, særlig hvis vi har i tankene at spillet ble opprinnelig utgitt for en bærbar konsoll med mange flere begrensninger en det en konsoll har. Det at spillet lar deg så å si hoppe rett inn i spillet, med bare en to minutters opplæring før du er inne i handlingen og gjør alt av de tingene som vi elsker ved Assassins Creed spillene.
Gjennom historien sliter Aveline med undertrykkelse og konflikten mellom henne og en usmakelig gjeng med lokale Templars profitterer som slaveri og forfalskninger .
Avelines historie er veldig godt fortalt og du finner henne til å være en mye mer sympatisk enn Assassins Creed III Conner. Det er også forfriskende å se motivasjonen fra et kvinnelig perspektiv, for første gang i serien. Det er på ingen måte perfekt, men viser oss at Ubisoft ikke lenger trenger å stole på dagens moderne fotspor på Abstergo og at en historie om å eliminere slaveri og de som fremmer det kan gjøre at du føler det som en mye mer isolert opplevelse.
Xboxlife Share!
Mekanikken i Assassin Creed Liberation HD er ganske standard. Det er svært lite som vil forbløffe deg, men det er helt akseptabelt for et spill som kom ut før Black Flag.
Den største forskjellen som skiller seg ut her er innføringen av Persona-systemet, som gjør at Aveline kan bruke en rekke forskjellige kostymer med varierende effekt. Det er tre totalt(Assassin, Lady og Slave) og vår heltinne er i stand til å bruke hver av disse for å finne alternative måter og gjennomføre en situasjon på.
For eksempel ser vi Lady Aveline i sin beste kappe og poserer som en kvinne av høy rang. I denne trekker hun mindre negativ oppmerksomhet fra vaktene og er i stand til å sjarmere og bestikke hennes vei i avgrensete områder. Ulempen er at hun ikke er i stand til og spurte eller klatre.
Som Slave Aveline kan man både løpe og hoppe, og er i stand til å blande seg bedre inn med publikum. Hun vil finne seg selv under mer granskning enn Lady og ute av stand til å snakke seg ut av trøbbel.
Xboxlife Share!
Assassin Aveline er som vi er alle vant til, i stand til å bruke alle verktøy og utsyr, men Liberation vaktene er i en konstant tilstand av varsling som gjør navigeringen i de travle gatene vanskelig som denne personligheten.
Personas er et interessant konsept for serien og minner litt om Hitman, du er alltid på jakt etter riktig drakt for å gjøre livet ditt litt enklere.

Det irriterende er Lady personas manglende evne til å gjøre det meste av de tingene som gjør Assassins Creed unik. som tidligere sagt, i denne persona er Aveline ute av stand til å løpe, klatre eller bruke noe annet enn den skjulte kniven. Dette gjør enkle ting som og rømme fra et slagsmål og snike deg inn på noen ganske vanskelige. Selv om du får et valg mellom personas for de fleste av oppdragene, vil du tilbringe en god del i denne drakten, man blir vant til følelsen. Hun har en pistol som ser ut som en paraply.
Etter et par timer inn i spillet, vil du komme til og utforske litt av bayou området som omgir New Orleans. Det er ingen jakt utfordringer eller festninger der, bare nye aktiviteter som og kjempe mot alligatorer i quick- time- events og roing i kanoer ned grumsete elver som ikke vil holde deg underholdt lenge.
Xboxlife Share!
Noen av de bedre oppdragene er i Bayou. På et tidspunkt må du kjempe mot en gruppe av frigitte slaver ute etter blod fra sine forfølgere. I og med at Aveline er datter av en slave, blir du behandlet på en spesielt tung måte når det oppstår en moralsk konflikt, i motsetning til den vanlige "følg målet og høre hva han har å si" type oppdrag.
Med tanke på spillet er det faktum at vi til slutt er nødt til å huske på at dette er et spill som ble utviklet og utgitt før det nyeste spillet Black Flag. Vil mange klage på at du ikke har så mye frihet som du gjør med den åpne verdenen i Black Flag.

Det oppskalerte HD grafikken her gjør en stor forskjell for spillopplevelsen, og de scenene som vises. I tillegg til dette er en stor del av stemmeskuespillet blitt re -innspilt eller polert for å få den opp på en god standard. Ingenting av dette betyr at du ikke vil høre vakter mumler de samme replikker gang på gang, eller fnise. Leppene synes bare litt ute av sync, men forbedringene her er massive.
Xboxlife Share!
For og avslutte, Liberation var den første virkelige bærbare inntreden i Assassins Creed franchisen og som et resultat, er det HD oppgraderte spillet litt røff i kantene.
Så vidt historiefortelling går, er dette en tonehøyde perfekt og vil appellerer til hardcore fans av serien så vel som nye rekrutter. Det er flott å ha muligheten til å spille gjennom Liberation, et kapittel i serien som tidligere var reservert kun for håndholdte spillere. Selv om det ikke nødvendigvis passer pent inn i Assassins Creed, fungerer det svært godt som en frittstående opplevelse. Dette er god underholdning for alle Assassins Creed spillere og en fin måte og komme inn i Franchisen vis du av en eller annen grunn aldri har testet AC før.
Anbefales!
Screenshots (10)Se flere »
Kommentarer
Du skal være logget inn for å kunne lese og skrive kommentarer.
Spil Information
Cover
Tittel:
Assassins Creed Liberation HD
Utvikler:
Ubisoft
Utgiver:
Ubisoft
Plattform:
Xbox360
Spillere:
1
Utgivelsesdato:
01-01-2014
Offisiell webside:
Besøk siden, trykk her
PEGI
PEGI 18 Vold
Xboxlife.no Karakter
Gameplay:
7.0
Grafikk:
7.0
Holdbarhet:
8.0
Online:
0.0
Overall: 7.5 / 10
Brukerscore