Call of Duty Black Ops: Escalation Map Pack anmeldelse

| Kommentarer (1) |

Vi har testet den nye COD pakken, Escalation, en pakke som består av det nye Zombiekartet Call of the Dead, og ikke minst 4 nye multiplayer kart.

Call of the Dead er et nytt kart du kan spille i Zombie modusen, og denne gangen tar du plass i et dystert og forlatt isøde.Som med alle de andre kartene starter du også her med kun pistol, men også nok penger til å investere i enten en hagle eller rifle. Du får poeng for Zombier du dreper, og enda mer for headshots, og etterhvert som du tjener penger kan du lukke opp større deler av kartet ved å kjøpe deg inn til nye steder. Likte svært godt mange av omgivelsene du kunne bevege deg rundt i, og snek meg rundt både i et forlatt skip og i toppen av et fyrtårn.

Det som er nytt med akkurat Call of the Dead kartet er at det er en udødelig «hovedzombie» som alltid lusker rundt etter deg. Denne Zombien er ikke andre en George Romero, en amerikansk regissør, skuespiller og komponist som kanskje er mest kjent for filmen «Night of the Living Dead». Denne mannen blir da plassert så godt som i sitt eget univers, bevæpnet med en slags lynhammer, noe som også lignet mistenkelig på en lyskaster. Han sleper seg vanligvis sakte rundt omkring uten at det er for mye fare, og du har som sagt ikke mulighet til å drepe dette vesenet. Velger du derimot å skyte på han vil alle på laget få strøm i tillegg til at han sikter seg inn på en av dere og kommer løpende og dasker løs med hammeren sin. Første gangen jeg spilte måtte jeg selvsagt prøve å drepe han, men endte i stedet opp med og måtte gå å bytte underbukser. Du vil ikke terge denne mannen, og bare med et feilplassert skudd fra en av lagkameratene dine så bryter helvete løs. Da han først har gått bananas er det nesten umulig å stoppe han, men det finnes muligheter for å stoppe han hvis du enten lurer han ut i vannet, eller skyter han med våpenet V-R11. Da vil han for øyeblikket gå tilbake til sin spasertur modus. Dette var en ny og artig variant som ga et ekstra lite kick.

I tilegg til Call og the Dead får du også med 4 nye flerspillerkart, noe jeg likte svært godt. Disse kartene heter så mye som: Convoy, Hotel, Stockpile og Zoo. Kartene er varierte, og har alt fra snipemuligheter til nærkampområder. Designen er bra, og man kan få mange spennende runder her.
Personlig likte jeg svært godt kartet Zoo, altså en forlatt dyrepark med mange fantastiske omgivelser. Hadde vært artig om det var noen levende dyr med også, slik at du kanskje hadde måtte passe deg hvis du gikk for nærme løveburet, men dette er tross alt COD, og strengt tatt er det vel best de har gjort det slik de har gjort det. Uansett en fantastisk bra pakke, noe du kan sikre deg for en sum av 1200 MS points.

Til slutt vil jeg sette karakteren basert på kun det nye innholdet, og vurdere det hele som en ekstrapakke, altså ikke sammenligne det med COD:Black Ops generellt.
Screenshots (28)Se flere »
Kommentarer
Du skal være logget inn for å kunne lese og skrive kommentarer.
Spil Information
Cover
Tittel:
Call of Duty Black Ops: Escalation Map Pack
Utvikler:
Treyarch
Utgiver:
Activision
Plattform:
Xbox360
Spillere:
2-18
Utgivelsesdato:
Ude nu
Offisiell webside:
Besøk siden, trykk her
PEGI
PEGI 18 Diskriminering Sterkt språk Vold
Xboxlife.no Karakter
Gameplay:
9.0
Grafikk:
9.0
Holdbarhet:
9.0
Online:
9.5
Overall: 9.0 / 10
Brukerscore